Menu Luk

Om os

Lad os kridte banen op - hvem er Plakatsport?

Vi er så glade for, at du har slået vejen forbi vores sportsunivers. Et univers, hvor vi tror på, at dine interesser er det, der gør dig til dig, og at de fortjener at være en aktiv del af dit hjem. Vi har stiftet Plakatsport med en vision om at tilføje mere personlighed i de danske hjem. Vi stiler efter at kombinere æstetisk design og interessesport i et klassisk plakatformat. 

Her hos Plakatsport finder du derfor et voksende udvalg af flotte sportsplakater i dansk design. Så hvad end du er en vandhund, boldfan, slagsboldstosse eller måske en ridepige, så har vi helt sikkert noget for dig.

Vi arbejder altid på at udvide vores sortiment med alt fra de mest populære sportsgrene til dem, der først for nyligt er  begyndt at få medvind i Danmark.

Vi har spillet op til at gøre det nemt for dig at invitere sporten hjem. Du får fx altid gratis fragt og er sikret hurtig levering på 1-4 hverdage. Og så kan du endda købe med god samvittighed, da vi planter et træ for hvert gennemført køb. Sejt, ikke?

Vi håber, at du vil støtte dansk iværksætteri ved at invitere sporten hjem med en plakat fra Plakatsport – og hvis du ønsker et samarbejde i fx din klub eller gruppe, så er vi kampklar med en masse idéer. Skyd en besked afsted til kontakt@plakatsport.dk for at høre mere.  

Pssst. En af de fedeste ting ved at være en agil startupvirksomhed er, at vi kan handle hurtigt på efterspørgsler. Så hvis du ikke kan finde den interesse, du gør en sport ud af, i vores sortiment, kan du bare sende os dine ønsker til vores næste plakat lige her:

Mangler vi din sport?

Lad os få den i kassen: